Gornje zaglavlje

Eksluzivni prostor violet Najbolja usluga violet Gurmanski specijaliteti violet

Restoran A2 - ekskluzivnost, kvalitet, tradicija

A2 FasadaTT
Od samog starta Restoran A2  juriša ka pijedestalu kultnih vranjskih restorana. Ili, možda je bolje reći da će to postati jedan od retkih, pravih, prostranih i privlačnih restorana za obeležavanje najvažnijih datuma u vašem životu. Bilo da ste rešili da stanete na ''ludi kamen'', bilo da ste poželili da iskusno i talentovano osoblje restorana priprimi bogatu trpezu za vaše kumove i prijatelje povodom krštenja klinca ili klinceze... Tu smo i ako želite fenomenalnu atmosferu za ''divan dan'', a ako radite u firmi ili ustanovi koja drži do svog renomea, onda ćete sigurno biti naši gosti na raznoraznim proslavama.

 

Restoran A2 - opušteno i svečano, luksuzno i tradicionalno...

Ovde promet i zarada nisu najvažnije stvari u životu. Najvažnije je da se Vi i Vaši gosti dobro provedete i u najlepšem sećanju sačuvate dešavanja iz našeg restorana. Zato smo se potrudili da u opuštajućoj atmosferi i luksuznom enterijeru za Vaš užitak pripremimo najsavremeniju led rasvetu u svim bojama sa svetlosnim efektima. Slavlje možemo da obojimo bojom koju Vi odaberete, a intenzitet svetla možemo da podešavamo onako kako Vama najviše odgovara.

A2 green  A2 violet  A2 red 

I prvi put u Vranju! Kada svoju izabranicu pozovete na prvi, bračni ples, kakav god majstor plesa bili, imaćete osećaj kao da plešete po oblacima - zbog specijalnih dimnih efekata koje smo pripremili u Restoranu A2. Tu nije kraj iznenađenjima – imamo i specijalne balončiće od sapunice za Vaše slavlje, za osećaj kao da ste negde daleko na mesto iz snova... kada tome dodamo i sjajnu akustičnost svakog dela sale – imaćete nesvakidašnji doživljaj.

OblakTT03   OblakTT01 OblakTT02 

Već vam je kristalno jasno da smo ozbiljno i odgovorno ušli u posao stvaranja restorana čije će ime biti ispisano zlatnim slovima u ugostiteljstvu juga Srbije, ako ne i šire.

 

 Restoran A2 - osetite duh i starog i savremenog Vranja

A2 Pers TT
Restoran A2
je jedan od retkih, pravih vranjanskih restorana, mesto na kome se ukrštaju boemsko i savremeno Vranje, gradsko i prigradsko, starogradsko i urbano, i nije neobično što se A2 nalazi baš na mestu gde se ukrštaju i putevi. Sa jedne strane, periferijski - carski drum koji vodi ka tradicionalnom, starom i provereno dobrom, što simbolizuje kasarna Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog, sa druge strane - izlaz iz grada ka Koridoru 10, na putu modernog, bogatog, savremenog društva. 
Nalazimo se na uglu ulica Bore Stankovića i Kraljevića Marka.