Gornje zaglavlje

PONUDA RESTORANA A2

ORDEVER – HLADNO PREDJELO

  1. Šunka 30g (10g)
  2. Pečenica 20g
  3. Kulen 20g
  4. Čajna 20g
  5. Suvi vrat 20g
  6. Pršuta 40g
  7. Dimljena junetina 30g
  8. Urnebes 40g
  9. Kačkavalj 30g
  10. Dimljeni kačkavalj 25g
  11. Beli sir 30g
  12. Sir gauda 30g
  13. Gorgonzola 30g
  14. Kajmak 40g
  15. Ruska salata 40g
  16. Proja 60g
  17. Španska pita 60g
  18. Pita sa sirom 40g
  19. Slani rafaelo 40g (20g)
  20. Pileća salata 50g (25g)

SALATE

  1. Sveže salate 180g
  2. Miks zimskih salata 170g
  3. Vitaminska salata 150g

PECIVO

  1. Kiflice 27g
  2. Žu žu pecivo 11g
  3. Brusketi 40g
  4. Lepinja 80g

TOPLO PREDJELO

  1. File pangasius – som 150g (100g)
  2. Pečurke na žaru 100g (50g)
  3. Rižoto sa povrćem 100g (50g)
  4. Gratinirana palačinka u orgaten sosu 150g (75g)
  5. Sote od pilećeg mesa sa povrćem 100g (50g)
  6. File oslića 150g (100g)
  7. Pohovani kačkavalj sa tartar sosom 100g

ČORBE I SUPE

  1. Teleća čorba 200ml
  2. Pileća ragu čorba 200ml
  3. Pileća bistra supa sa povrćem 200ml
  4. Velute potaž od pečuraka 200ml
  5. Gulaš čorba 150ml

GLAVNO JELO

  1. Pljeskavica 200g (100g)
  2. Gurmanska pljeskavica 200g (100g)
  3. Punjena pljeskavica 200g (120g)
  4. Batak 180g (100g)
  5. Dimljeni pileći batak 150g (100g)
  6. Pileća prsa na žaru 150g (100g)
  7. Pileći ražnjić sa slaninom 200g (100g)
  8. Pileća prsa sa mediteran sosom 170g (100g)
  9. Punjena pileća prsa šunkom i kačkavaljem na žaru 200g (100g)
  10. Mediteran piletina (piletina sa pršutom) 200g (100g)
  11. Svinjski medaljon u sosu od pečuraka 150g (100g)
  12. Marinirani sveži svinjski vrat na žaru 150g (100g)
  13. Natur stek sa sosom od šampinjona (Svinjski vrat) 200g (100g)
  14. Domaća dimljena vešalica na žaru 180g (100g)
  15. Bela vešalica na žaru 200g (100g)
  16. Rolovana bela vešalica u skrami sa kačkavaljem 200g (100g)
  17. Punjeni pileći medaljon sa dimljenom junetinom 180g (100g)
  18. Rolovana teletina sa sosom imperijal 250g (100g)
  19. Punjeni pileći file GORDON BLUE 220g (100g)
  20. Karađorđeva šnicla od pilećeg filea 250g (100g)
  21. Karađorđeva šnicla od svinjskog filea 200g (100g)
  22. Ćureći file SALTIN BOKA 200g (100g)
  23. Punjeni svinjski file sa prelivom od pečuraka 100g (100g)
  24. Juneće pečenje u pikant sosu 200g (100g)
  25. Škarpina na žaru – prilog povrće na puteru 250g (100g)
  26. Medaljon od bifteka sa sosom od 4 vrsta pečuraka 200g (100g)
  27. Lignje na žaru sa prilogom dalmatinska garniture 250g (100g)

DODATAK

  1. Pomfrit 100g
  2. Pekarski krompir 100g
  3. Sotirano povrće na puteru – miks povrća 100g
  4. Grilovano povrće 150g
  5. Aromatizovani krompir 100g

 

ALKOHOLNA PIĆA

  1. Domaća rakija Zlatna lula
  2. Vinjak
  3. Vodka
  4. Pelinkovac
  5. Vermut
  6. Uzo
  7. Balantajn, Johnnie Walker, Chivas, viski
  8. Viljamovka, dunja I kajsija
  9. Više vrsta koktela

PIVO 0,5l

  1. Zaječarsko
  2. Pils
  3. Lav
  4. Skopsko
  5. Tuborg
  6. Amstel
  7. Hajniken

VINO boca 1l ili 0,75l

(Stobi)

  1. Muskat Otonel, Šardone, Merlo, Kaberne Sovinjon, Pino Noar

(Aleksić)

  1. Sevdah, Rose, Nostalgija

(Tikveš)

  1. Smederevka, Kartošija, Rose

 

BEZALKOHOLNA PIĆA

  1. Koka kola, fanta, biter
  2. Jabuka, Breskva, Narandža
  3. Kisela voda HEBA
  4. Negazirana voda ROSA
  5. Domaća kafa
  6. Espreso
  • U ponudi su meniji od ponuđenih izbora i to MENI LAJT, LAJT+, PROMO, OSNOVNI, BASE, STANDARD, SILVER, GOLD, PLATINIJUM, EKSTRA, VIP, FIRMA, MATURA . . .
  • OVO JE NAŠ IZBOR ALI MOŽEMO DA PREPUSTIMO I VAMA DA KREIRATE SVOJ MENI
  • Mogućnost organizovanja svih vrsta keteringa kako kod nas tako I kod vas
  • Novo u restoranu A2 MALA SALA RADNIM DANOM OD PONEDELJKA DO PETKA – ORGANIZOVANJE SVIH VRSTA MANJIH PROSLAVA RODJENDANA, RAZNIH PROSLAVA I TO OD 100 DO 150 GOSTIJU
  • VELIKA SALA SVE VRSTE PROSLAVA VIKENDOM I RADNIM DANIMA OD 210 DO 450 GOSTIJU