Gornje zaglavlje

Eksluzivni prostor violet Najbolja usluga violet Gurmanski specijaliteti violet

Restoran A2 - organizacija svadbi i proslava

U prijatnom ambijentu restorana A2 uživaćete u jelima nacionalne kuhinje, kao i u bogato odabranoj ponudi domaćih i stranih vina, ali i ostalih alkoholnih pića. Naša preporuka su jela od najkvalitetnijih vrsta mesa, spremljena na tradicionalan način, na ražnju ili ispod sača.

A2 pedJel TT  A2 vinoTT  A2 jeloTT 

Pored toga preporučujemo Vam veliki izbor gotovih kuvanih jela, Sala za venčanja je jedinstvena po svemu u Vranju. Pomoćićemo Vam da organizujete venčanje koje će svi pamtiti, a Vi uživati u Vašem najlepšem danu. Kod nas je moguć svaki dogovor, a mnoge stvari koje nudimo su jedinstvene i novina na ovim prostorima.

Restoran A2 - naš tim za Vaše zadovoljstvo

U našem timu su najveći profesionalci iz ove oblasti koji će u svakom trenutku odgovoriti na Vaš zahtev, pomoći Vam oko organizacije, dati ideje i savete kako da sve ispadne baš onako kako ste zamišljali savršen dan. Posedujemo luksuzni prostor sa okruglim banket stolovima od 200 do 450 mesta.

A2 Sto03 A2 Sto01  A2 Sto02

Treba naglasiti da mladenci koji prirede svadbenu svečanost kod nas imaju apartman za predah i nezaboravnu prvu bračnu noć.

A2 apar03  A2 apar02  A2 apar01 

Važno je reći da je obezbeđen parking prostor, tako da vaši gosti mogu da se opuste i misle samo na provod i poklon koji treba da donesu. Da se ne razumemo pogrešno, poklon je za vas – ne za nas! Meni sastavljate zajedno sa našim menadžerom kuhinje, a meni koji odaberete probaćete na svečanom ručku sa timom uključenim u pripremu Vašeg venčanja dve nedelje pre datuma svečanosti. Pored toga što stičete utisak o ukusu, kvalitetu, količini hrane i pića možete izvršiti i određene korekcije samog menija i zajedno sa event timom proći kroz sve detalje vezane za sam dan venčanja.